Om mig

 

Jag heter Helena Linderholm och har arbetat med olika serviceyrken i många år samt med kommunikation de senaste 20 åren. Under denna period har jag även gått fyra olika ledarskapsutbildningar och en längre utbildning i personlig utveckling.

 2011 bestämde jag mig för att ta den personliga utvecklingen ett steg längre och anmälde mig till en kurs hos Terry Evans. Mellan 2011 - 2013 utbildade jag mig därför hos Creative Experiences Terry Evens AB i " Intuition, Mentalt Mediumskap och healing" . 

 Mitt intresse för det andliga har alltid funnits där. Redan som mycket liten kände, såg och upplevd jag saker som ingen vuxen förstod när jag försökte berätta. Jag kände ofta en närvaro som om jag hade någon med mig. För mig var detta normalt och inget konstigt, men människor runt omkring tyckte det var märkligt när jag berättade om det. Till slut ledde skeptismen som fanns i min närhet att jag slutade prata om mina upplevelser och under många år höll jag tillbaka och vägrade se eller känna saker runt omkring mig. Efter tonåren pockade det mediala på uppmärksamhet igen och till slut accepterade jag det. Utbildningen hos Terry Evans gick jag för att lära mig hantera mina förmågor och utveckla mig själv både som människa och medium. 

 2015-16 så gick jag en vidare utbildning inom det mediala i " Avancerad mediumskap" för att bygga på mitt mediumskap ytterligare ett steg.

Oktober 2017  så studerade jag på The Arthur Findlay College i Stansted Hall i England i(Exploring Enery,Energy managerment and  Mediumship). Med fantastiska lärare som Janette Marshall, Angie Morris och Leah Bond och i en underbart härlig historisk miljö.

Där jag fördjupade mig i olika tekniker. 

 Intuitiva tekniker
 Vibrationsmedvetenhet
 Förbättrad medvetenhet
 Attentationsprocess
 Forskning och undersökning
 Hälsokonstens struktur
 Aura och auragrafik
 Spirituell Art
 Transmediumskap
 Transhealing

 

"Du lär så länge du lever"  Heter det, och det är verkligen sant.

 

Efter som jag har jobbat med kommunikation, människor och service i alla år så är steget inte stort att även arbeta med kommunikation mellan vår värld och andevärlden. 

För mig är detta inget konstigt. Kommunikation är kommunikation!

 

Varje möte är unikt och givande på många plan!

 

/ Helena

 

 

 

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.sinnetlugnetskalla.n.nu.

 

Nyhetsbrev

Länkar


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)