Om mig

 

 

Jag heter Helena och har arbetat med olika serviceyrken i många år samt med kommunikation de  senaste 20 åren. Under, denna period har jag även gått fyra  olika ledarskapsutbildningar och en längre utbildning i personlig utveckling.

 2011 bestämde jag mig för att ta den personliga utvecklingen ett steg längre och anmälde mig till en kurs hos Terry Evans. Mellan 2011 - 2013 utbildade jag mig därför hos Creative Experiences Terry Evens AB i " Intuition, Mentalt Mediumskap och healing" . 

 Mitt intresse för det andliga har alltid funnits där. Redan som liten kände, såg och upplevd jag saker som ingen vuxen förstod när jag försökte berätta. Jag kände ofta en närvaro som om jag hade någon med mig. För mig var detta normalt och inget konstigt, men människor runt omkring tyckte det var märkligt när jag berättade om det. Till slut ledde skeptismen som fanns i min närhet att jag slutade prata om mina upplevelser och under många år höll jag tillbaka och vägrade se eller känna saker runt omkring mig. Efter tonåren pockade det mediala på uppmärksamhet igen och till slut accepterade jag det. Utbildningen hos Terry Evans gick jag för att lära mig hantera mina förmågor och utveckla mig själv både som människa och medium. 

 2015/16 så gick jag en annan vidare utbildning inom det mediala " Avancerad mediumskap" för att bygga på mitt mediumskap. Där jag tar mitt mediumskap ett steg längre för att lära mig mer och utvecklas mer som medium. Nu när jag är färdig kan jag  utföra husreningar på en helt annan nivå och kan där med hjälpa människor men även de som gått vidare. Jag ville gå denna vidare utbildning  för att vidareutveckla mig själv som medium, men också som människa för att kunna se, höra och ta allt ett steg lite  längre i min kommunikation. För vi utvecklas och lär oss varje dag av nya saker och upplevelser.

Oktober 2017  gick jag en vidareutbildning på The Arthur Findlay College i Stansted Hall i England. (Exploring Enery,Energy managerment and  Mediumship). Med fantastiska lärare som Janette Marshall, Angie Morris och Leah Bond och i en underbart härlig miljö.

Där fick jag lära mig nya tekniker i  bland annat. 

 Intuitiva tekniker
 Vibrationsmedvetenhet
 Förbättrad medvetenhet
 Attentationsprocess
 Forskning och undersökning
 Hälsokonstens struktur
 Aura och auragrafik
 Spirituell Art
 Transmediumskap
 Transhealing

"Du lär så länge du lever"  Heter det, och det är verkligen sant.

 

Efter som jag har jobbat med kommunikation, människor och service i alla år så är steget inte stort att även arbeta med kommunikation mellan vår värld och andevärlden. För mig är detta inget konstigt: Kommunikation är kommunikation.

Därför sadlar jag nu om mitt liv för att satsa på det jag tror på, lever för och vet att jag kan ge och förmedla till människor. Detta är min sanning och för min del är det dags att bejaka min tro och leva till 100 %.

 

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.sinnetlugnetskalla.n.nu.

 

Nyhetsbrev

Länkar


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)